23948sdkhjf

Base Erhverv skal bygge 11.000 kvadratmeter domicil

Projektet er blandt Horsens-entreprenørens hidtil største opgaver.
Toprent A/S er i vækst og opfører derfor nyt domicil på 11.000 kvadratmeter i Stilling, nord for Skanderborg.

Base Erhverv har vundet totalentreprisen sammen med Tri-Consult og Atrio Arkitekter, og ifølge direktør Klaus Rønslev er der tale om den næststørste opgave i Base Erhvervs historie. Det er arkitektfirmaet Frost Larsen, der har tegnet byggeriet.

- Vi har arbejdet meget længe med sagen og ser nu frem til et rigtig godt samarbejde med alle parter. Vort totalentrepriseteam har arbejdet sammen tidligere, og vi har også tidligere arbejdet sammen med bygherrens rådgiver. Nu glæder vi os til at komme i gang med byggeriet, siger Klaus Rønslev.

Det nye domicil opføres på en nabogrund til Toprents nuværende domicil. Byggeriet indledes efter sommerferien og skal afleveres i juni 2017. Investeringen udgør cirka 60 millioner kroner inklusiv køb af byggegrund, oprydning og selve byggeriet, der omfatter 8.968 kvadratmeter lager og 1.911 kvadratmeter kontor i to etager med facade ud mod Niels Bohrs Vej.

Toprent, der sælger professionelle produkter til rengøring og hygiejne, flyttede i 2013 fra Viby J. til de nuværende lokaler i Stilling og fik dermed cirka 50 procent mere plads. Men allerede året efter blev lageret for lille.

Undervejs i processen overvejede ledelsen en udvidelse af de nuværende lokaler, men valgte altså at bygge et helt nyt domicil.

- Det har været en lang proces, som vi har kæmpet os igennem, og lejet lokaler flere steder, så nu glæder vi os til at tage vort nye domicil i brug næste sommer, siger direktør Kim Kjær Jørgensen.
Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.129