23948sdkhjf

Elinstallatør ruster sig til nye opgaver

I København står Høyrup & Clemmensens BMS-afdeling foran flere store opgaver. Derfor er staben nu blevet udvidet med Thomas Birch, der er ansat som projektleder.

Han har erfaring med projekt- og entrepriseledelse fra blandt andre Moe og Hoffmann. Han har i forvejen et godt kendskab til Høyrup & Clemmensen, idet han tidligere var ansat som elektriker i virksomheden.

Siden dengang har Thomas Birch føjet både en installatøruddannelse og et diplom fra HD1 til CV’et, og han ser nu frem til at udfordringerne som projektleder i BMS-afdelingen, der samarbejder med flere store offentlige og private aktører, herunder Region Hovedstaden og Schneider Electric.

- Høyrup & Clemmensen tiltalte mig allerede, da jeg arbejdede her som elektriker. Størstedelen af mine kolleger har mange års ansættelse bag sig, og det vidner om en arbejdsplads, hvor der er plads til at udvikle medarbejderne, siger Thomas Birch.

Høyrup & Clemmensen beskæftiger over 100 ansatte og har hovedkvarter i Københavns Sydhavn. Virksomheden tilbyder alle former for elinstallationer, sikring og bygningsautomation og har fast serviceaftaler med blandt andre Københavns Lufthavne, Region Hovedstadens hospitaler og Serum Instituttet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111