23948sdkhjf

Byggeri-direktør er glad og lettet

”Det er ubegribeligt, at myndighederne kan trække en sag så længe”, siger Lars Storr-Hansen efter frifindelsen af Skou Gruppen.
Byretten i Helsingør frifandt tirsdag Skou Gruppen A/S og direktør Martin Skou Heidemann for SØIK’s anklager om deltagelse i den store københavnske kartelsag.

Det vækker glæde og lettelse i Dansk Byggeri, hvor Martin Skou Heidemann var formand, indtil han i januar 2015 valgte at trække sig for ikke at lade sagen stå i vejen for organisationens arbejde.

- Det er med glæde og lettelse, at vi kan ønske Martin Skou Heidemann tillykke med frifindelsen. Det har været en al for lang sag, og det er ubegribeligt, at myndighederne kan trække en sag så længe, som det har været tilfældet, siger direktør i Dansk Byggeri, Lars Storr-Hansen, i en kommentar til frifindelsen.

Sagen har været efterforsket siden 2010, og Lars Storr-Hansen kalder det kritisabelt, at en virksomhed skal leve med så alvorlige – og altså uberettigede – anklagerhængende over hovedet i så mange år.

- Konkurrencemyndighederne har ikke holdt sig tilbage med storladen retorik om sagen, og man må spørge om dette og myndighedernes langsommelighed kan have bidraget til, at nogle virksomheder har foretrukket at ”betale ved kasse ét” og komme videre og dermed slippe for et langt og træls sagsforløb, siger Lars Storr-Hansen.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.143