23948sdkhjf

Stort projekt i Odense får ny chef

Lokal kapacitet skal stå i spidsen for et af Danmarks største byudviklingsprojekter.
”Fra Gade til By”-projektet i Odense har sat navn på efterfølgeren til Svend Heegaard, som har valgt at sige sin stilling som projektchef op.

Ny mand i jobbet er 53-årige Stig Langsager, der tidligere har været projektleder på en række store odenseanske projekter, senest i forhold til koordineringen af Odense Letbane og før dette Munkebjergvejs forlængelse samt Odins Bro over Odense Kanal.

- Stig Langsager har mange års projekterfaring fra arbejdet med strategiske byudviklingsprojekter, og han har netop derfor den tyngde, der skal til for at lede et stort projekt som Fra Gade til By-projektet, siger Anne Skovbro, filantropidirektør i Realdania, der står bag ”Fra Gade til By”-projektet sammen med Odense Kommune.

Stig Langsager tiltræder den 1. oktober 2016 og vil som projektchef for Thomas B. Thriges Gade have ansvaret for opførelse af det sydlige p-anlæg, projektering af det sydlige byrum og udførelse af det nordlige og sydlige byrum frem til projektets færdiggørelse ved udgangen af 2020.

Efter overdragelsen af opgaverne vil den snart forhenværende projektchef Svend Heegaard indtræde som medlem af styregruppen bag ”Fra Gade til By”-projektet. Her skal han blandt andet stå for salget af det samlede p-anlæg.

- Projektet har flyttet sig markant siden 2011, og det har været en spændende udvikling at være en del af. Projektet går nu ind i en ny fase, der primært omhandler konstruktion, og jeg føler derfor, at det er den rette tid for mig at overlade opgaven til en ny projektchef, siger Svend Heegaard.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109