23948sdkhjf

Kullegaard udvider

Erfaren landskabsarkitekt får til opgave at opbygge en ny afdeling.
Den 1. september har arkitektfirmaet Kullegaard A/S åbnet en landskabsafdeling. Det sker ud fra et ønske om at yde en mere komplet rådgivning.

- I den offentlige og almene sektor vil fokus primært være på konkurrencer, hvor virksomheden nu kan byde ind med endnu flere kompetencer. Derudover skal der også løses opgaver for erhvervskunder, hvor der allerede ligger et stort potentiale i form af Kullegaards eksisterende kunder, blandt andet inden for det farmaceutiske segment samt større produktionsvirksomheder, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Som chef for den nye landskabsafdeling har Kullegaard ansat arkitekt Kim Madsen, der kommer fra et job som landskabsarkitekt i Sangberg Architects. Han har tidligere arbejdet i virksomheder som Polyform, SLA og Kragh & Berglund.

Kim Madsen har allerede et indgående kendskab til Kullegaard, idet han flere gange har arbejdet sammen med virksomhedens arkitekter – enten som en del af et team i konkurrencesammenhænge eller i samarbejde med erhvervskunder.

- Han kan derfor allerede fra dag ét bringe værdi til virksomheden, som fremadrettet står endnu stærkere i forhold til at kunne yde en mere komplet rådgivning, men som samtidig også kan tage nye spændende kunder og opgaver ind, siger direktør Thomas Kullegaard.

Ifølge Kim Madsen betyder tilføjelsen af landskabskompetencer, at Kullegaard nu kan tage højde for alle arkitektdiscipliner tidligt i processen, hvilket skaber værdi for kunderne.

- En tidlig inddragelse skaber den rette balance mellem inde- og uderum, og problemstillinger ses tids nok til, at de kan blive løst, så kundens ønsker opfyldes. Vi oplever desværre alt for ofte, at den tidlige inddragelse ikke finder sted, men det prøver vi nu at gøre op med, siger Kim Madsen.

Til daglig vil Kim Madsen være til stede på Kullegaards kontorer i både Holbæk og København. Det er planen, at der inden for en overskuelig fremtid skal ansættes 3-5 medarbejdere til den nye afdeling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109