23948sdkhjf

Casa skal bygge p-kælder på Frederiksberg

Indgår OPS-aftale med option på mere.
Casa og Apcoa har underskrevet en OPS-kontrakt med Frederiksberg Kommune om opførelse og drift af en p-kælder på Langelands Plads på Frederiksberg.

Med i aftalen er desuden en option på yderligere 2 parkeringsområder med tilhørende byrum på henholdsvis Julius Thomsens Plads og Rådhuset.

P-kælderen på Langelands Plads får plads til 200 biler, og der skal endvidere anlægges offentlige arealer. Casa bliver totalentreprenør, mens Apcoa står for bygningsdrift og vedligehold i en samlet driftsperiode på 25 år. Byggeriet vil blive finansieret af Frederiksberg Kommune i både anlægsfasen og driftsfasen.

Projektet er udviklet i samarbejde med Rum Arkitekter og Rambøll, og teamet har i sit materiale præsenteret Frederiksberg Kommune for visionerne for alle tre p-anlæg – Langelands Plads, Julius Thomsens Plads og Rådhuset.

Områderne vil både under og over jorden etableres som sammenhængende byrum, hvor de overordnede elementer som trappetårne, udformning af ramper, wayfinding mv. hænger sammen og skaber genkendelighed og identitet. Flow omkring parkeringsanlæg og forhold til trafikhåntering har ligeledes været fokusområder.
Projekteringen af projektet på Langelands Plads påbegyndes nu.
Læs mere om: CASA
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094