23948sdkhjf

TL Byg-direktør: Sygehuse overopheder markedet

Nordjyske TL Byg har haft en begivenhedsrig uge, som både har budt på præsentationen af en treårig vækststrategi, en generalforsamling og offentliggørelsen af regnskabstallene for 2015/16.

Licitationen – Byggeriets Dagblad har i den anledning taget en snak med direktør Jens Nielsen, som kan læses i sin fulde længde her:

Nordjysk entreprenør vil være dobbelt så stor

Building Supply bringer her et mindre uddrag fra interviewet, hvor Jens Nielsen fortæller lidt om, hvordan byggebranchen har det i øjeblikket set fra hans kontor i det sydlige Aalborg.

Hvordan er temperaturen i byggebranchen lige nu?

- Der er gang i hjulene rundt omkring, og det er positivt på mange måder. Det negative er, at man ikke altid kan leve op til kundernes behov. En kunde kan have haft et projekt til at ligge i lang tid, og nu er finansieringsmuligheden så til stede. Over for sådan en kunde er det ærgerligt at sige, han enten skal vælge udenlandske betonelementer til sit byggeri eller vente ni måneder, før det kan gå i gang.

Kan du genkende billedet af, at væksten kun trækkes af de allerstørste byer herhjemme?

- Det er i hvert fald ikke et problem lige nu. Jeg er selv fra Vestjylland og har samarbejdspartnere fra store dele af Danmark; de melder om ventetider på 6-12 uger, så det er mit klare indtryk, at der er godt gang i hjulene rundt omkring.

Hvad ville du ændre, hvis du blev minister for en dag?

- Så ville jeg udskyde nogle af de mange sygehusbyggerier, der er i gang i øjeblikket. Det er overordentligt positivt med nye sygehuse, men når de bliver bygget samtidig med, der i forvejen er gang i byggeriet, så overopheder markedet simpelthen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111