23948sdkhjf

5E Byg har nået 13. etage på Amerika Plads

Områdets sidste byggefelt kommer til at rumme 121 lejligheder.
By & Havn, TK Development og AP Pension holdt tirsdag rejsegilde på byggeriet Amerikas Have, som opføres af 5E Byg i totalentreprise med Vilhelm Lauritzen som arkitekt.

De i alt 121 lejligheder er fordelt på 13 etager og opføres på det sidste byggefelt på Amerika Plads, der ligger i den tidligere Søndre Frihavn på Østerbro i København.

- Vi påbegyndte pæleramningen i september 2015 og har nu et byggeri i fuld højde. Det forløber lige efter planen, og vi glæder os over milepælen i dag, sagde direktør Robert Andersen fra TK Development i en pressemeddelelse.

Med over et halvt år til indflytning er der solgt 70 ud af i alt 121 lejligheder.

En epoke når sin ende
Udviklingen af Amerika Plads begyndte i år 2000. Siden har By & Havn, i selskab med TK Development, både solgt og udviklet byggegrunde.

De i alt 150.000 etagekvadratmeter er en blanding af arbejdspladser og boliger, der sørger for liv det meste af døgnet.

- For By & Havns vedkommende er en epoke ved at nå sin ende. Vi har lukket det sidste hul på Amerika Plads. Og det bliver lukket med manér af et imponerende boligbyggeri, der bliver en daglig glæde for hele området og særligt for de mange mennesker, der flytter ind til foråret, siger adm. direktør Jens Kramer Mikkelsen fra By & Havn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109