23948sdkhjf

GSV køber kollega

Materieludlejeren overtager Bilsby og udvider medarbejderstaben til cirka 400.
Der bliver stadig mere midlertidigt byggeri, og det står i længere og længere tid. Derfor øges kravene både til selve byggeriet, og til de installationer, der følger med et moderne modul- eller pavillonbyggeri.

Det er en væsentlig del af baggrunden for, at GSV Materieludlejning har købt Bilsby Hedehusene A/S og Bilsby Vamdrup A/S.

De to selskaber henholdsvis udlejer og producerer moduler og pavilloner, fortrinsvist til den offentlige sektor, hvor GSV primært henvender sig til bygge- og anlægsbranchen.

- Bilsby er stærk i den offentlige sektor, hvor pavillonerne skal stå længere og skal opfylde Bygningsreglementer. Det er samtidig her, at der arbejdes meget med klimastyring og indeklima. Det skal vi udvikle på til gavn for kunderne, siger administrerende direktør Dan Protin, GSV.

Mangeårige samarbejdspartnere
Kapitalfonden CataCap, som købte GSV, har tidligere overtaget først Pitzner og siden Bramsnæs. GSV har i dag ledende medarbejdere som aktionær i selskabet.

- Det er en spændende vækstrejse, hvor vi ønsker at skabe Danmarks bedste virksomhed inden for materiel- og pavillonudlejning, og med Bilsby har vi nu også en stærk position i den offentlige sektor. Både GSV og Bilsby har egne produktionsvirksomheder, og det giver store udviklingsmuligheder, siger Dan Protin.

Hos Bilsby pointerer daglig leder Jesper Bitz, at de to virksomheder i forvejen har berøringsflader.

- Vi har i Bilsby samarbejdet med GSV i mange år, og det var naturligt for Bent Bilsby at gå i dialog med GSV, da tiden for et generationsskifte var moden, siger Jesper Bitz.

GSV har efter opkøbet ca. 400 medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094