23948sdkhjf

GSV skærer i kagen: Ny direktør får ”hånden direkte på kogepladen”

Tidligere har ledelsen af den store materialudlejer GSV’s 23 lokationer på tværs af landet været delt op mellem to regioner: Jylland/Fyn og Sjælland. Men nu bliver Hovedstaden et selvstændigt driftsområde.

Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

Organisationsændringerne sker ifølge meddelelsen for at sikre en synlig ledelse på virksomhedens voksende antal lokationer. Sjælland står for cirka 20 pct. af GSV’s samlede omsætning og tæller Holbæk, Kalundborg, Næstved og Rødby med 50 fastansatte på kontorerne.

Den tidligere Regionsdirektør for Sjælland, Birger Hansen, får ansvaret for Hovedstaden, som blandt andet tæller Hillerød, København, Hedehusene og Greve super-site. Samtidig fortsætter Henrik Rasmussen i sin nuværende stilling som regionsdirektør for Jylland/Fyn.

Ny direktør får hånden direkte på kogepladen

Emil Høpner Vittrup, der kommer fra en stilling som direktør for strategi og forretningsudvikling i GSV, bliver sat i spidsen for at drive Sjælland, som også indbefatter Lolland-Falster, hvor selskabets tredjestørste afdeling ligger i Rødby, som leverer til Femernforbindelsen, Danmarks største byggeplads.

– Jeg har arbejdet på de interne linjer i GSV i snart seks år og kender hele forretningen indefra. Nu glæder jeg mig til at få hånden direkte på kogepladen ude i driften og være med til at være en stærk partner for vores kunder lokalt, siger Emil Høpner Vittrup, ny Regionsdirektør på Sjælland, i pressemeddelelsen.

Fra ufaglært til regionsdirektør

Emil Høpner Vittrup startede sin karriere i byggebranchen som ufaglært for en tømrermester på en række af de større byggepladser og kender branchen fra kundesiden.

Siden dengang er indholdet af værktøjskassen skiftet via uddannelse og hans arbejde som ledelses- og strategikonsulent, og han har som direktør for strategi- og forretningsudvikling i GSV de senere år stået i spidsen for virksomhedens forretningsplan samt opkøb af blandt andet Ramirent, Holbæk Lift- og materieludlejning A/S og været ansvarlig for integrationen med franske Kiloutou.

– Jeg har haft et parløb med de to andre Regionsdirektører og kender opgaven fra sidelinjen, men nu glæder jeg mig til selv at få ansvaret for afdelingerne og vores kvalitet overfor kunderne, slutter Emil Høpner Vittrup.

Læs mere om: GSV
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126