23948sdkhjf

Europæisk industrileder køber GSV

Den store udlejer af maskiner og materiel til byggeindustrien, GSV Materieludlejning A/S, får ny ejer. 

Efter syv års ejerskab sælger den danske kapitalfond CataCap GSV til franske Kiloutou Group, der er ejet af en familiefond og er den tredjestørste aktør inden for udlejning af maskiner og udstyr i Europa.

Det oplyser parterne i en pressemeddelelse tirsdag aften. 

Flere om buddet

Danske GSV har gennem de seneste år styrket sin forretning, foretaget opkøb og øget bredden i sit tilbud fra stadig flere lokationer på tværs af landet. I dag er GSV til stede på 19 lokationer i Danmark og servicerer alt fra de største entreprenører til lokale håndværksmestre.

I 2021 accelererede GSV sin udvikling ved blandt andet at foretage en gennemgående digitalisering af virksomhedens processer samt lancere en digital kundeportal med tilbud om flådestyring til kunder.

De to tiltag har sammen med et fokus på at drive en grøn omstilling i byggeindustrien vakt genlyd i branchen herhjemme - og ude i Europa.

Flere investorer har budt på GSV, men i franske Kiloutou Group har man med GSV's CEO Dan O. Vorsholt ord fundet "det perfekte match". 

– CataCap har været den rigtige ejer i den transformation og positive udvikling, GSV har været igennem op til nu. Vi er i dag en stærkere og mere digital forretning. I Kiloutou Group får vi nu en ejer, der er en af de ledende i branchen i Europa og som meget tydeligt har tilkendegivet, at vi har mange gode ting, vi kan dele og lære af hinanden på tværs af organisationen, siger Dan O. Vorsholt i pressemeddelelsen. 

Ny ejer - samme GSV 

Kiloutou Group øger sin tilstedeværelse i Europa med opkøbet af GSV.

Ifølge Dan O. Vorsholt får GSV nu en ejer, der kender industrien indefra og som ønsker at investere yderligere i digitalisering, bæredygtighed og vækst. 

– Vi får ny ejer, men vi bibeholder vores strategiske fokus. Vi fortsætter med at drive GSVs nuværende strategi, og der er ingen planlagte ændringer i ledelsen eller andre steder i organisationen. Vi beholder desuden vores grønne logo. GSV bliver nu en del af en stor europæisk organisation, og det er vores klare ambition, at det også skal komme vores kunder til gode, siger Dan O. Vorsholt.

For Olivier Colleau, som er Executive President i Kiloutou Group, er der ingen tvivl om, at de to virksomheder bliver et godt match: 

– GSV og Kiloutou deler mange af de samme værdier i forhold til udvikling af medarbejdere, høj kundetilfredshed og klimavenlige produkttilbud. Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med GSVs dygtige og erfarne team, og vi glæder os til at byde dem alle velkommen i Kiloutou Group, udtaler han i pressemeddelelsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127