23948sdkhjf

AI opruster

Ny chef for forretningsudvikling og kommunikation og nye arkitekter på Odense-kontor.

Over det seneste år har AI oplevet markant vækst og beskæftiger i dag over 90 ansatte fordelt på tegnestuer i København, Odense og konstruktionsselskabet Skanding.

I den forbindelse har virksomheden valgt at ansætte Katrine Nyland Sørensen som chef for forretningsudvikling og kommunikation.

- Vi ser det som en klar fordel at opgradere området inden for kommunikation og forretningsudvikling, da blandt andet kommunikation fylder stadigt mere i vores hverdag, siger administrerende direktør Jan Bruus Sørensen ifølge AI’s hjemmeside.

Katrine Nyland Sørensen er uddannet cand.scient.pol. og har mere end 20 år bag sig som vært og redaktør hos Danmarks Radio. De sidste to år har hun arbejdet som chef for Musicon-bydelen i Roskilde med fokus på at sikre overgangen fra midlertidig byudvikling til permanent by.

Desuden har AI budt velkommen til tre nye medarbejdere i Odense. Der er tale om arkitekterne Kim Sonnich Østergaard og Michael Sørup samt bygningskonstruktør Rasmus B Matthiesen. Efter årsskiftet begynder Christoffer Skou Berg i praktik som bygningskonstruktør.

Læs mere om: AI
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109