23948sdkhjf

Intego fordobler overskuddet

En satsning på industrien fremfor byggesektoren har givet bonus hos nordjyske Intego, der oplever solid fremgang på såvel omsætning som bundlinje.
Finanskrisen har ikke bidt sig fast hos Intego, som i 2007/08 øgede omsætningen med 20 % til 425 mio. kroner, og samtidig formåede den nordjyske installationsvirksomhed at fordoble sin bundlinje til 16 mio. kroner.

Baggrunden for succesen skal blandt andet findes i Integos markedsstrategi. Virksomheden har valgt at nedtone sit engagement i byggeriet, og netop derfor har finanskrisen ikke ramt så hårdt som andre steder. Til gengæld har Intego satset hårdt på at vinde flere ordrer i industrien:

- Vi har eksempelvis også kunnet mærke, at tiden med outsourcing af industriproduktion er blevet afløst af en øget tro på optimering af produktionen herhjemme. Det medfører automatisering i stor stil på de danske virksomheder, og det er netop noget af det, vi er gode til, forklarer administrerende direktør Jens Frost Mikkelsen til Nordjyske.

Intego er en landsdækkende el-installatør, der beskæftiger godt 400 medarbejdere fordelt på afdelinger i Aalborg, Århus, Hedensted, Esbjerg, Odense og København. Virksomheden var indtil oktober 2007 en del af Glenco-koncernen.

Kilde: Nordjyske

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094