23948sdkhjf

Ajos køber stort ind hos søsterselskab

Scandi Byg har fået bestilling på 85 mandskabsvogne, der skal optimere indretningen på landets byggepladser.

Plads er den knappeste ressource på mange byggepladser. Det tager Ajos på flere måder hensyn til ved indkøbet af 85 nye moduler hos søsterfirmaet Scandi Byg.

Ordren er afgivet i december, og modulerne bliver leveret løbende over årets første måneder.

- Vi har også tidligere i 2016 købt nye moduler, så med den seneste ordre sætter vi en tyk streg under, at vi satser på dette område, siger Henrik Clausen, der er afdelings- og flådechef for skure, moduler og pavilloner i Ajos.

Han pointerer, at de markante investeringer er udtryk for, at Ajos ønsker at fremtidssikre sin forretning. Modulerne skal ikke blot leve op til eksisterende lovgivning. Der lægges et niveau oven på.

- Eksempelvis er alle moduler udstyret med LED-belysning, og vi tilbyder varmepumper med intelligent styring til disse moduler. Det betyder, at kunderne får lettere ved at leve op til deres energirammer, forklarer Henrik Clausen.

De nye moduler fordeler sig på mandskabs- og kontormoduler. De er leveret i ens dimensioner og kan, alt efter valgte opsætning, bygges sammen og stables i to eller tre etager ude på pladserne.

- Det er ret afgørende for kunderne, at de ikke får leveret moduler i forskellige størrelser, som ikke kan bygges sammen. Vi ved jo ikke altid, hvilke behov kunden har eller hvilke behov, der opstår undervejs, forklarer Henrik Clausen.

Som noget nyt er indrettes vognene til 20 mand mod normalt 10. Det vil sige, at der er skabe og faciliteter til 20 mand, men ikke plads til borde og stole til alle.

- Det er en ny trend, at der på mange større byggepladser indrettes fælles faciliteter med kantine. Så bliver deres mandskabsmodul alligevel ikke brugt som kantine, og dermed er pladsen spildt. Det undgår vi med den nye indretning, siger Henrik Clausen.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109