23948sdkhjf

74 blandede boliger på vej i Fredericia

”Kongens Punkt” er navnet på et nyt boligprojekt, som går i jorden efter sommerferien.

Boligkontoret Fredericia har offentliggjort tegningerne til et nyt projekt med 74 boliger, fælleslokaler, café og parkeringskælder i Fredericias Kanalby. Boligerne opføres som en blanding af lejeboliger med seniorvenlige boliger og familieboliger samt ejerboliger.

Projektet, der bærer navnet ”Kongens Punkt”, er tegnet af Ginnerup Arkitekter, og byggeriet planlægges i udbud med henblik på byggestart efter sommerferien.

- Med skitseprojektet i hånden står vi nu med en plan for den endelige udformning af et spændende sammensat byggeri med en fantastisk beliggenhed i Kanalbyen ved Lillebælt. Jeg glæder mig til at se det realiseret, siger direktør i Boligselskabet Fredericia, Finn Muus.

Der bliver tale om i alt 7.811 etagemeter, som opføres på hjørnet af Oldenborggade og Kongensgade, tæt ved den eksisterende bymidte i Fredericia og for enden af den 270 meter lange Frederiks Kanal i den nye bydel, Kanalbyen.

Byggeriet indrettes med 29 seniorboliger og 12 familieboliger til udlejning samt 33 ejerboliger. Hertil 250 kvadratmeter erhverv og p-kælder med 81 pladser.  Går alt efter planen, kan beboerne flytte ind i december 2018.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172