23948sdkhjf

Marselistunnel tvinger familier til at flytte

Den nye Marselistunnel i Århus trækker spor efter sig. En institution og tre familier må flytte, fire familier mister deres kolonihaver, og de lokale american football-spillere må se sig om efter nye baner.
Sådan tegner konsekvenserne sig efter, at Århus Kommune i 2004 besluttede at igangsætte arbejdet med at forbedre vejforbindelsen til Århus Havn.

Marselistunnel-projektet er det største anlægsprojekt i Århus nogensinde med et budget på cirka 1,5 milliarder kroner. Løsningen vil skabe en central adgangsvej direkte fra motorvejen til Havnen og dermed på én gang løse en vigtig logistikopgave og skabe bedre forhold for beboerne i område, fremgår det af projektets hjemmeside.

Løsningen på konsekvenserne er endnu ikke fundet.

- Det er klart, at det er en ubehagelig situation for alle parter, når private bliver nødt til at flytte fra deres hjem. Et af vores mål er at gøre en rigtig træls situation så tålelig for alle parter som muligt. Blandt andet ved god information, siger projektleder på Marselistunnellen, ingeniør Helle Svantemann, Århus Kommune til Århus Stiftstidende.

Kilde: Århus Stiftstidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078