23948sdkhjf

Teknikentreprenør udvider forretningen

Med etablering af et nyt datterselskab vil Poul Sejr Nielsen nu ind på markedet for facadeløsninger.

En stigende efterspørgsel på zink-, kobber- og aluløsninger til facader er baggrunden for, at Poul Sejr Nielsen Holding har etableret virksomheden PSN Tag & Facade i nye lokaler på Blokken i Birkerød.

Som direktør for det nye forretningsområde har Poul Sejr Nielsen udnævnt Peter Bentsen, som tilbage i 2011 var med til at stifte virksomheden gennem en fusion af tre VVS-firmaer.

Virksomheden
Poul Sejr Nielsen beskæftiger omkring 70 medarbejdere og leverer service- og totalløsninger inden for el, VVS, ventilation, vedvarende energi samt tag og facade.

Virksomheden har rødder tilbage til 1956 og fik sin nuværende form i 2011 gennem en fusion af Poul Sejr Nielsen, i4 Teknik og A&K Teknik.

Poul Sejr Nielsen Holding omsatte i seneste regnskabsår 2015 for 95 millioner kroner og landede et overskud på 2,7 millioner kroner før skat. Egenkapitalen voksede fra 7,9 millioner kroner til 9,6 millioner kroner.

- Branchemæssigt kravler vi billedligt ned fra taget. Vi arbejder selvfølgelig stadig med de mange blikkenslagerløsninger på taget. Men på facaden sker der meget, og vi har fokus på at tage disse opgaver, siger Peter Bentsen, der er tidligere direktør i A&K Teknik.

Både renovering og nybyggeri
PSN Tag & Facade starter ud med syv medarbejdere, og direktøren forventer en udvidelse med mindst 3-4 mand i løbet af det næste års tid.

-Vi får flere og flere forespørgsler på facadeløsninger. Dels komplette løsninger og dels på leverance af profiler til andre entreprenører, fortæller Peter Bentsen.

Fokus er på både nybyggeri og facaderenovering, og referencelisten omfatter eksempler på begge dele. Eksempelvis var det Poul Sejr Nielsens vvs’ere, der monterede en stor del af klimaskærmen med isolering, naturskifer og flere hundrede profiler og inddækninger på det nye Egedal Rådhus. Aktuelt er virksomheden med på renoveringen af Tibberup Parken i Espergærde med 8.000 kvadratmeter aluminiumstag og inddækninger.

Millioninvestering i nye maskiner
Som led i etableringen af PSN Tag & Facade har Poul Sejr Nielsen-koncernen investeret knap to millioner kroner i avancerede svingbukkemaskiner, der kan bukke alu- og blikprofiler i to millimeters pladetykkelse og længder efter behov.

De computerstyrede maskiner klipper og bukker mere effektivt og med stor nøjagtighed. Det øger kapaciteten.

- Vores vækst skal komme med den øgede kapacitet til at tage fag- og underentrepriser. Vi har også kapacitet til at producere standard- og specialprofiler i zink, kobber og aluminium efter mål til branchekolleger som underleverance, siger Peter Bentsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125