23948sdkhjf

Dansk klimakonference får bæredygtigt pressecenter

Når konferencen ”Beyond Kyoto” løber af stablen i begyndelsen af marts, skal de gæstende journalister arbejde i et pressecenter af let nedbrydeligt pap.
Om en måned afholder Aarhus Universitet sin klimakonference ”Beyond Kyoto”, og til den lejlighed har arkitektvirksomheden Arkitema fostret idéen om et pressecenter opbygget af let nedbrydelige paprør og delvist strømforsynet via solceller.

- Vi har tegnet et pressecenter, hvor bæredygtighed og oplevelsesrigdom er to sider af samme sag – et visuelt symbol for konferencen og en funktionel ramme for de journalister og TV-folk, der skal bruge centret, forklarer kreativ leder Anna-Kathrine Bisgaard om projektet, der er blevet til i samarbejde med Niras, Syncron og Aarhus Universitet.

Rør - primært i genbrugsmateriale - udgør centrets bærende konstruktion, og udover paprørene er også stole, borde og afskærmninger skabt i genbrugsmaterialer.

Pressecentret er lavet som et modul, der let kan adderes til, og som også let kan flyttes, når det evt. skal genbruges i forbindelse med COP15 i Bella Centret i december 2009.

Kilde: Arkitema

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109