23948sdkhjf

Rockwool vil brandsikre højhuse i Mellemøsten

Etablering af et kontor i De Forenede Arabiske Emirater skal hjælpe Rockwool ind på de attraktive mellemøstlige markeder.
Landene i Mellemøsten ventes fortsat at opleve økonomisk vækst i de kommende år, og det får nu isoleringsgiganten Rockwool til at satse på at få foden inden for i regionen.

Koncernens datterselskab, Rockwool Technical Insulation (RTI), var derfor repræsenteret under den nyligt afholdte bygge- og anlægsmesse ”The Big 5” i Dubai for at sætte fokus på sine specialprodukter inden for brandsikring:

- Når hjemmemarkederne er under pres, er det vigtigt at søge efter nye vækstmuligheder. De muligheder har vi fundet i Mellemøsten og Indien. Messen gav mulighed for at profilere sig over for potentielle kunder. Men vi deltog også for at bliver klogere på markedet, inden vi tager det næste strategiske skridt, forklarer Frank Jacobs, der er administrerende direktør hos RTI.

Strategien er at gå efter en stærk og langsigtet position i markedet, og etablering af et kontor i De Forenede Arabiske Emirater er nu under overvejelse.

Kilde: RB Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.297