23948sdkhjf

Direktør: Fri os for flere boliger

Ulrik Bebe - administrerende direktør hos Ceraco Development - mener, at der er opført alt for mange boliger de senere år, og at det kan tage op til 10 år, før udbud og efterspørgsel igen er i balance.
Under byggesektorens gode år agerede Ceraco Development tilstrækkeligt forsigtigt til, at der stadig er penge på kistebunden. Det nyder man godt af nu, hvor der blandt landets mange ufærdige byggeprojekter kan ligge flere gode investeringsobjekter gemt:

- Vi er interesserede i både store og mindre projekter, så jeg vil gætte på, at vi kan gå ind i 4-8 projekter af forskellig størrelse. Og geografisk taler vi om hele landet, siger administrerende direktør Ulrik Bebe til Berlingske Tidende.

For Bebe og Ceraco er strategien for de kommende år klar: Der skal primært satses på butiksejendomme og sekundært på kontorbyggerier. Boligprojekter holder man sig fra, fordi risikoen for at brænde inde med usolgte lejligheder er alt for stor:

- Her er der et voldsomt overudbud, som det vil tage mange år at få bugt med, vurderer direktøren.

Developere, der er brændt inde med usolgte boliger, har hidtil kunnet løse problemet via udlejning, men dette marked er ifølge Berlingske Tidende ved at være mættet - i hvert fald for de dyreste boliger. Pt. ligger smertegrænsen i hovedstadsområdet omkring de 10.000 kroner i månedlig leje.

Kilde: Berlingske Tidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094