23948sdkhjf

NCC bliver GreenBuilding-partner

Som den første projektudvikler på koncernniveau i Europa er NCC Property Development blevet en del af EU's GreenBuilding-program.
NCC Property Development er blevet GreenBuilding-partner, og det indebærer, at mindst 75 % af virksomhedens projekter fremover skal opfylde de såkaldte GreenBuilding-kriterier.

I Danmark er to projekter - et kontorbyggeri i Company Park i Kolding et lignende i Vallensbæk - allerede undervejs og indvies i henholdsvis april og juli. De to byggerier er dog ikke de første i NCC-regi, der opføres i overensstemmelse med GreenBuilding-konceptet:

- Vi var tidligt ude med vores engagement i GreenBuilding, og det første godkendte projekt i NCC var kontorhuset Kaggen, der ligger i Malmö. I dag har NCC i alt seks projekter i Norden, som er godkendt som GreenBuilding. Heriblandt Nordens første butiksejendom, Coop i Kungsbacka, fortæller miljøchef Johnny Hellmann.

Om GreenBuilding
Programmet er iværksat af EU med henblik på at mindske energiforbruget. For at et byggeri kan forsynes med GreenBuilding-stemplet, skal dets energiforbrug ligge mindst 25 % under den nationale energiramme for tilsvarende byggeri.

Kilde: NCC Danmark

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078