23948sdkhjf

Ejendomsudvikler nedjusterer

Som følge af den forværrede situation på ejendoms- og finansmarkedet nedjusterer Schaumann Properties nu forventningerne til årets resultat. De peger nu i retning af et underskud efter skat på omkring 100 mio. kroner.
Tilbage i oktober sidste år meddelte Schaumann Properties, at forventningerne til årets resultat lød på et overskud før skat i niveauet 50-60 mio. kroner.

Udviklingen i fjerde kvartal har imidlertid gjort, at selskabet nu - små seks uger før offentliggørelsen af årsregnskabet - vælger at nedjustere forventningerne:

- Den i løbet af 4. kvartal tiltagende forværring af ejendoms- og finansmarkedet førte til, at en række forventede transaktioner ikke blev gennemført. Resultatet for året er følgelig forringet til et overskud på ca. 20 mio. kr. før urealiserede kurstab på renteswaps, nedskrivninger og værdireguleringer af aktiver pr. 31.12. 2008, skriver ledelsen i en pressemeddelelse.

Især nedskrivninger og værdireguleringer af aktiver tynger godt i det samlede billede, og i alt venter ledelsen nu et underskud efter skat på godt 100 mio. kroner.

Kilde: Schaumann Properties

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125