23948sdkhjf

Lysdesign i verdensklasse

Verdens førende lysdesignere kommer til Danmark for at undervise danske og nordiske arkitekter i arbejdet med lys på højeste, internationale plan.
Sidst i juni vil Arfon Davies og Florence Lam fra Arup Lighting gæste Danmark og seminaret ”Light Craft”. Florence Lam står blandt andet bag spektakulære lysdesigns som Millennium Bridge i London og Beijing National Stadium.

Seminaret i København er arrangeret af Byggecentrum og strækker sig over to dage. Der bliver tale om et særdeles intensivt forløb med relativt få deltagerpladser, men hvor kursisterne til gengæld kommer helt tæt på de to eksperter og er sammen med dem morgen, middag og aften.

- Det betyder, at der både bliver plads til et meget spændende program på et højt fagligt niveau og til den mere sociale og uofficielle - men vigtige - del; nemlig at videreudvikle sit professionelle netværk. Som noget helt nyt er der også indlagt tid til, at man kan få sparring fra verdens førende eksperter til egne konkrete projekter, og det kan i sig selv være hele kursusprisen værd, siger Hanne Høeg Jensen, som har udviklet seminaret i tæt samarbejde med foredragsholderne.

Om kursusholder Florence Lam
Florence Lam er direktør i Arup og leder af the Arup Lighting Group i London. Hendes interesse i visuel perception og naturligt lys har spillet hovedrollen i mange af hendes innovative designløsninger.

Florence arbejder med helhedsløsninger og kombinerer kreativitet i lysdesignet med teknisk, ingeniørmæssig ekspertise og miljøhensyn.

Kilde: Byggecentrum

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094