23948sdkhjf

Ejendomsudvikler satser på opkøb

Asgaard Group forventer i årets løb at overtage interessante ejendomsprojekter med ondt i økonomien, og selskabet fastholder på den baggrund sine forventninger om et overskud i niveauet 10-30 mio. kroner før skat.
Trods lavkonjunktur i byggeriet forventer Asgaard Group fortsat en forøgelse af aktivitetsniveauet i indeværende regnskabsår.

Selskabet oplyser i en pressemeddelelse, at fokus i den kommende tid vil ligge på akkvisition af ejendomme og udviklingsprojekter fra finansieringsinstitutter og nødlidende aktører i Danmark og Sverige:

- Det forventes, at det turbulente ejendomsmarked på kort sigt vil have en negativ afsmitning på selskabets resultater, men netop denne markedssituation - i sammenhæng med selskabets gode likviditet - vil ganske givet medføre mulighed for særdeles interessante ejendoms- og projektindkøb, der vil understøtteselskabets vækst- og indtjeningsambitioner i de kommende år, lyder det.

Således vælger ledelsen at fastholde sin tidligere udmeldte forventning til koncernresultatet for 2008/09 til 10-30 mio. kroner før skat.

Kilde: Asgaard Group

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094