23948sdkhjf

Arp-Hansen-projekt holder tidsplan

CG Jensen er netop blevet færdig med råhuset til den første af de tre bygninger i hotel- og konferenceprojektet ved Tivoli i København, og entreprenørselskabet har samtidig sikret sig råhus-enterprisen på de to resterende bygninger.
I sidste uge afsluttede entreprenørselskabet CG Jensen råhus-entreprisen på den første bygning i det hotel- og konferencecenter-projekt, som hotelkoncernen Arp-Hansen Hotel Group opfører ved Tivoli i centrum af København.

Arbejdet har dog ikke været uden komplikationer, skriver dagbladet Børsen. Grunden ligger nemlig tæt på havnen, og bygningen har derfor skullet sikres mod vandindtrængning. Det er lykkedes, og opgaven er endda afleveret før tidsplanen, fortæller projektleder Lene Holmberg:

- Projektet er udført planmæssigt og uden overraskelser. Faktisk er vi lidt foran den aftalte plan, siger projektlederen og oplyser, at firmaet har haft 82 mand tilknyttet projektet.

Bygningen - der rager 14 etager i vejret - skal rumme lavprishotellet Wakeup Copenhagen og sideløbende med færdiggørelsen af råhuset er CG Jensen blevet valgt som råhusentreprenør på de to næste etaper af projektet; Hotel Group Tivoli Hotel og Tivoli Congress Center.

Arbejdet med de to bygninger indledes til april, og her skal CG Jensen montere 5.200 betonelementer i løbet af 120 dage.

Hotellet Wakeup Copenhagen ventes klar til brug i efteråret, mens Kongrescenteret og Tivoli Hotel forventes at åbne i sidste halvdel af 2010.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094