23948sdkhjf

Tidligere NCC-leder ny topchef hos Schneider Electric

Ole Sander er tiltrådt som administrerende direktør i Schneider Electric Danmark, der er selskabet bag blandt andet Lauritz Knudsen.
Den 2. marts havde Ole Sander første arbejdsdag som topchef hos Schneider Electric, og det var en dag, som den nye direktør længe havde set frem til:

- Det er en helt unik chance at skulle stå i spidsen for en global koncerns aktiviteter i Danmark. Samtidig har Schneider Electric Danmark stærke og traditionsrige, danske rødder, og det giver en spændende og dynamisk platform at arbejde ud fra, siger han.

Ole Sander, der er uddannet el-ingeniør, har senest beklædt stillingen som Senior Vice President i entreprenørvirksomheden MT Højgaard og før det som koncerndirektør i NCC

Ole Sander har 15 års erfaring fra nationale og internationale virksomheder - primært inden for telekommunikation, bygge og anlæg, salg og service. Siden 1990’erne har Ole Sander beklædt ledende poster i entreprenørverdenen - blandt andet næsten 10 år i NCC Group.

Ole Sander har udover ingeniør-diplomet også en uddannelse som elektriker bag sig. Han er 45 år, er gift, har to børn og bor privat i Espergærde.

Kilde: Schneider Electric - http://www.schneider-electric.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11