23948sdkhjf

Store tab hos Stark-ejer

Wolseley plc. - der blandt andet ejer Silvan og Stark - har tabt 7,4 mia. kroner gennem afskrivninger. Udover de nyligt offentliggjorte Silvan-lukninger i Sverige er der dog ikke pt. yderligere afskedigelser på vej.
I sidste uge kom det frem, at Silvan-kæden er på vej ud af det svenske marked, og en væsentlig årsag hertil er, at ejeren - Wolseley plc. - har gevaldigt ondt i økonomien.

Ifølge Berlingske har koncernen tabt 7,4 mia. kroner før skat på grund af nedskrivninger af værdien af opkøbte selskaber - herunder DT Group, der ejer Silvan og Stark.

Silvan-lukningerne i Sverige medfører nedlæggelse af 222 stillinger, men trods de alvorlige tab er der pt. ikke udsigt til yderligere fyringer i koncernens selskaber:

- Alt tyder på, at første kvartal vil vise meget negative tendenser i Norden. Der er dog ingen planer om flere afskedigelser lige nu, siger Steen Weirsøe, der er topchef i DT Group.

DT Group, der tidligere hed Danske Trælast, blev købt af Wolseley fra kapitalfonden CVC for 15 mia. kroner i sommeren 2006.

Kilde: Berlingske Tidende

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11