23948sdkhjf

Cowi skal rådgive på midtjysk sygehusprojekt

Er der mest fornuft i at udbygge det eksisterende sygehus i centrum af Herning, eller skal der bygges et helt nyt? Det skal Cowis rådgivende ingeniører nu finde ud af.
Blandt fire ansøgere har Region Midtjylland valgt Cowi til at foretage den analyse, der skal ruste regionen til at beslutte, om det eksisterende Herning Sygehus skal udbygges, eller om der skal arbejdes hen mod et projekt for et helt nyt storsygehus.

Med rapporten i hånden håber Region Midtjylland at få del i de 10 milliarder kroner, som ligger i regeringens pulje til nyt sygehusbyggeri:

- Det er afgørende, at vi får en god analyse af fordele og ulemper ved de to alternativer, så regionsrådet har et bedre grundlag for dialogen med regeringen, siger regionsdirektør Leif Vestergaard-Pedersen til P4 Midt & Vest.

Undersøgelserne indledes fredag den 13. marts, og rapporten skal efter planen afleveres den 25. maj. Den 5. juni skal regeringens rådgivende udvalg have regionens vurdering af fordele og ulemper ved etablering af et nyt sygehus.

Kilde: P4 Midt & Vest

Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094