23948sdkhjf

Øget omsætning giver store ambitioner

Altan.dk - der producerer, leverer og monterer altaner - har øget sin omsætning med over 40 mio. kroner i 2007/08. Niveauet ventes fastholdt i indeværende år, blandt andet som følge af etablering af nyt kontor i Århus.
Siden etableringen i 2006 har Altan.dk leveret og monteret omkring 2.000 altaner om året, og trods den generelle udvikling i byggebranchen kalkulerer virksomheden ikke med tilbagegang:

- Vi sender flere tilbud ud nu, end vi gjorde på samme tidspunkt sidste år. Til gengæld er sagerne i gennemsnit mindre, men vi forventer en omsætning i indeværende år på omkring 155 mio. kroner. Så der er på ingen måde tale om afmatning, som det ses andre steder i byggeriet, siger marketingchef Lasse Bendixen til Erhvervsbladet.

Ifølge Lasse Bendixen er det særligt i storbyerne, at efterspørgslen på altaner er i vækst. Altan.dk åbner derfor inden længe et nyt kontor i Århus, som efter planen vil få otte ansatte.

Altan.dk udsprang i 2006 af entreprenørvirksomheden Ringsted Bygningsentreprise og består i dag af 60 altanmontører og 25 funktionærer.

Kilde: Erhvervsbladet

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109