23948sdkhjf

Danmarks første bæredygtige hus fra A til Z

FSC Danmark og designfirmaet Formatur er i færd med at udvikle Danmarks første bæredygtige hus udelukkende bygget af bæredygtige og klimavenlige produkter.
"Home Green Home" er navnet på et nyt projekt, der skal åbne danskernes øjne for de mange bæredygtige og klimavenlige produkter, der findes på markedet.

Bag projektet står FSC Danmark, der sammen med designfirmaet Formatur er i færd med at udvikle et 200 m² stort hus, der udelukkende består af bæredygtige og klimavenlige produkter.

Huset skal udstilles på to messer som optakt til klimatopmødet sidst på året - først på ”Boligdrømme for alle” i september og dernæst på klimamessen Copenhagen Climate Exchange.

- "Home Green Home" skal på en ny og sjov måde åbne danskernes øjne for de mange bæredygtige og klimavenlige produkter, der findes på markedet, siger Morten Brodde fra FSC Danmark, der i alt forventer omkring 50.000 besøgende på de to messer.

Han fortæller, at FSC netop nu søger virksomheder og organisationer, som har lyst til at deltage med bæredygtige produkter og løsninger til hjemmet lige fra beklædning og isolering til køkkener, møbler og haveudstyr.

Hvad er FSC?
FSC står for Forest Stewardship Council og er en garanti for træ og papir, du kan købe med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Samtidig er FSC en garanti for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.

Læs mere på www.fsc.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.302