23948sdkhjf

Produktnyhed: Tagrenovering med danskproduceret tag

Lindab Topline Experten kan nu tilbyde en ny løsning til de mange tusinde husejere, der skal have renoveret et gammelt og nedslidt eternit-tag.
Mange tusinde danske husejere skal i den kommende tid have renoveret gamle og nedslidte eternit-tage. Og nu kan de både få ”Expert-bistand” til opgaven, tilskud fra renoveringspuljen og en speciel tagsten, der slår mange praktiske fluer med ét smæk.

Det er det landsdækkende netværk af tømrervirksomheder - Lindab Topline Experten - der tilbyder et gennemarbejdet koncept til miljøvenlig renovering af gamle eternit-tage ved hjælp af de moderne Lindab Topline tagstensprofiler i stål. Konceptet har eksisteret i 12 år, og Lindab Topline Experten har gennemgået en specialuddannelse i netop renovering med Lindab Topline.

Lindab Topline er et danskproduceret tag, der giver mange fordele for husets beboere. Taget har en klassisk teglstens-profilering, som giver hele huset et nyt og meget elegant udseende.

Beboerne inde i huset mærker stort set intet til renoveringsarbejdet, fordi det gamle eternit-tag bliver liggende, hvor det er og fungerer som et gratis undertag. Der bliver altså på intet tidspunkt "hul til himlen", og man sparer hele arbejdet med at få lavet en ny tagkonstruktion og med indpakning, fjernelse og deponering af de gamle tagplader.

Lindab Topline leveres med faconformet forkant, der giver den rigtige teglstensfacon helt ud i tagrenden. Taget er fremstillet af varmgalvaniseret svensk kvalitetsstål, som er overfladebehandlet med den unikke HBP Topcoat, der effektivt beskytter mod vejr og vind. Denne belægning giver samtidig en glat overflade, så aflejringer som fx alger og mos får meget svært ved at "bide" sig fast og derfor nærmest skylles væk af regnvandet.

Lindab Topline leveres med 20 års garanti og fås i seks flotte farver og med både blank og mat overflade. Læs mere på www.lindab.dk

Kilde: Lindab A/S Profildivisionen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.098