23948sdkhjf

Greve Svømmehal moderniseres til den moderne familie

Startskuddet på renoveringen af Greve Svømmehal lyder 1. maj, når vandet lukkes ud af det store bassin. Det bliver det århusianske entreprenørfirma Raunstrup, der skal stå for renoveringen.
Borgerne i Greve om omegn kan se frem til, at deres godt 30 år gamle 50 m svømmebassin bliver moderniseret og erstattet med fire moderne bassiner - et 25 m konkurrencebassin med 8 baner og udspringsfaciliteter, et 21 x 12,5 m undervisnings- og træningsbassin, et varmtvandsbassin på ca. 100 m2 eller et børnebassin på ligeledes ca. 100 m2.

Derudover vil der foregå en omfattende renovering af betonen i svømmehallen, der kommer nye klinker overalt og nye separate vandbehandlingsanlæg, facaderne bliver renoveret og de forskellige installationer renoveres også.

Svømmebad til den moderne familie
- Vi glæder os til, at vi næste efterår kan byde borgene velkommen i det moderne og ajourførte svømmebad, der matcher den moderne families behov, siger borgmester Hans Barlach.

Greve Kommune har netop underskrevet en partneringaftale med det århusianske entreprenørfirma Raunstrup om renoveringen og ombygningen, efter de vandt en totalentreprisekonkurrence med partnering blandt 5 udvalgte teams. Raunstrup danner team med arkitektfirmaet Poulsen & Partnere samt ingeniørfirmaet Bascon, der bruger Con Pro som underrådgiver på svømmebadsteknik. Lilholm & Partnere er bygherrerådgivere for kommunen.

Renovering foregår i tæt dialog
- Vi er rigtig glade for, at Greve Kommune har valgt at udbyde renoveringen i partnering, som er vores foretrukne samarbejdsform. Partnering betyder, at renoveringen finder sted i tæt samarbejde mellem kommunen som bygherre, arkitekten, ingeniøren og os som entreprenør helt fra idéfasen til den renoverede svømmehal tages i brug. Det giver store fordele som størst mulig indflydelse for kommunen, optimal udnyttelse af alles kompetencer, overraskelser minimeres og tillid og tryghed optimeres via tæt dialog, fortæller adm. direktør for Raunstrup, Jørgen Z. Krat.

Greve Kommune har sat kr. 33,5 mio. ekskl. moms af til den omfattende renovering af svømmebadet. I øjeblikket er projektteamet i gang med projektering af renoveringen og ombygningen, og 1. maj lukkes vandet ud af bassinet. Nedbrydningsarbejdet og renoveringen begynder i juni måned og kører frem til 1. juli næste år. Herefter skal bassinerne fyldes igen og teknikken afprøves, inden borgerne kan få glæde af deres nye svømmehal omkring 1. september 2010.

Teamet bag renoveringen
Bygherre: Greve Kommune
Bygherrerådgiver: Lilholm & Partnere
Totalentreprenør: Raunstrup A/S
Arkitekt: Poulsen & Partnere A/S
Ingeniør: Bascon A/S med Con Pro ApS som underrådgiver på svømmebadsteknik

Kilde: Raunstrup A/S - www.raunstrup.com

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11