23948sdkhjf

Byggefirma udvider forretningen

Hos JCN tror man på, at den korteste vej til nye markedsandele skal findes i lokalområdet. Vildbjerg-virksomheden har derfor etableret en ny afdeling i Vejle, og den er kommet fint fra start.
Som mange andre i byggeriet har JCN oplevet nogle år med stor travlhed. Det har blandt andet tredoblet omsætningen på bare fem år, men lavkonjunktur og finanskrise har på det seneste sat en dæmper på væksten.

Denne periode har den midtjyske entreprenør udnyttet til at styrke sin position i det jyske, og via etablering af en ny afdeling i Vejle skal der i de kommende år sættes yderligere fokus på området mellem Horsens, Kolding og Middelfart:

- Det er ikke en udvikling, som er sket over natten. Udviklingen af JCN er nøje blevet beskrevet i virksomhedens forretningsplan, og selvom selve etableringen pludselig gik stærk, så var den nøje planlagt. Således har vi i over et år analyseret regnskaber og været opmærksomme i Trekantsområdet, forklarer økonomichef Flemming V.T. Rasmussen.

JCN Vejle beskæftiger indtil videre 15 medarbejdere og ledes af Ib Cramer, der er et velkendt ansigt i byggebranchen i Vejle. Han har et stort netværk at trække på, og det har været medvirkende til, at afdelingen er kommet godt fra start.

- Jeg er med partnerskabet med JCN overbevist om, gennem min tid i byggebranchen, at det vil blive en stor succes. JCN Vejle er pt. en mindre byggevirksomhed, men med musklerne til at udføre store opgaver, siger Ib Cramer.

Kilde: JCN

Læs mere om: JCN
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094