23948sdkhjf

Overskud hos Rias

Underleverandøren er også ramt af den økonomiske afmatning, men kom alligevel ud af første halvår med millionoverskud.
Rias’ omsætning faldt med 13,6 % i første halvår af 2008/2009 til 112,8 mio. kroner. Faldet smittede også af på overskuddet før skat, der i samme periode faldt fra 6,6 mio. til 2,3 mio. kroner.

- Markedet er præget af stor forsigtighed, og vi har derfor over nogen tid tilpasset vores omkostninger. Sideløbende har vi fortsat optimeringen af det produktionsapparat og den teknologi, der skal sikre, at vi efter den nuværende lavkonjunktur står i en offensiv position. Rias er naturligvis afhængig af, hvordan det går vores kunder, men samtidig afsøger vi løbende mulighederne for at bevæge os ind på nye markeder. Med hensyn til fremtidsudsigterne, så forventer vi tidligst, at der indtræder en forbedring af samfundskonjunkturerne i det næste regnskabsår, siger administrerende direktør Henning Hess.

Rias - der er leverandør til balndt andet byggeriet og trælaster - fastholder forventningerne om et positivt årsresultat. Ledelsen regner dog med, at årets overskud før skat vil ligge i intervallet 4-8 mio. kroner og dermed et stykke fra de 18,0 mio., man havde i plus i 2007/08.

Kilde: Københavns Fondsbørs

Læs mere om: Rias
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078