23948sdkhjf

FLSmidth ikke rystet af krisen

Koncernens topchef Jørgen Huno Rasmussen lægger stor vægt på både at tænke kortsigtet og langsigtet, når der skal manøvreres gennem krisen.
Hos FLSmidth mærker man blandt andet krisen ved faldende ordreindgang og en forventet faldende omsætning i 2009. Men det får ikke topchef Jørgen Huno Rasmussen til at ryste på hånden, og han prioriterer stadig koncernens langsigtede udvikling højt. Det skriver Nyhedsbureauet Direkt ifølge TV2 Finans.

- Vi tænker grundlæggende langsigtet, og derfor bliver vi ikke rystet af en krise på et par år. Det er vores arbejdsvilkår. Vi ved også, hvad der skal til for at klare os igennem. Det handler om hele tiden at gøre det, der skal sikre, at vi står stærkere, når krisen er slut. Det prioriterer vi meget, udtaler Jørgen Huno Rasmussen til Direkt.

Alligevel er der blevet iværksat en række kortsigtede tiltag for at øge fokus på koncernens likviditet. Det drejer sig hovedsageligt om afskedigelse af medarbejdere og udsættelse af udbetaling af udbytte til aktionærerne.

På det langsigtede plan har man til gengæld valgt at fastholde niveauet for produktudvikling, ligesom man er åben over for muligheden for opkøb af konkurrerende virksomheder.

Kilde: Nyhedsbureauet Direkt

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094