23948sdkhjf

FLSmidth ser mange opkøbsmuligheder

Den danske koncern har stadig rigeligt med likviditet til at opkøbe konkurrerende virksomheder.
Hos FLSmidth har man valgt at bruge finanskrisen til at udvide forretningen. I de seneste måneder har man valgt at fortsætte den strategi, man har praktiseret i de seneste år; opkøb af konkurrerende virksomheder.

Noget er dog ændret, og koncernchef Jørgen Huno Rasmussen forklarer, at man ikke længere skal vente sig store opkøb fra FLSmidth. Til gengæld vil koncernen stadig være særdeles aktiv, når det gælder om at udvide det allerede eksisterende produktudbud. Det skriver Nyhedsbureauet Direkt ifølge TV2 Finans.

- I den mindre skala er der altid nogle forbedringsmuligheder. Det er nicheteknologi eller små produkter, hvor vi måske har 95 %, men hvor det lige er 5 % ind i mellem. En mindre virksomhed, der har en stærk kompetence eller et godt produkt, som vores kunder efterspørger eller kan have nytte af. Der kan det være interessant for os at få det med i produktprogrammet, udtaler Jørgen Huno Rasmussen til Direkt.

Han tilføjer, at der også kan være bestemte geografiske områder, hvor det er interessant for FLSmidth at udvide forretningen, ligesom man har store vækstambitioner på service-siden, hvor man allerede, uden held, har forsøgt at opkøbe et par interessante virksomheder.


Læs mere:
FL Smidth ikke rystet af krisen

Kilde: TV2 Finans

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082