23948sdkhjf

Jeudan lever op til forventningerne

Både omsætning og indtjening ligger i årets første kvartal højere end den tilsvarende periode af 2008, og koncernen fastholder forventningerne til hele regnskabsåret.
Ejendomsvirksomheden Jeudan er kommet ud af årets første kvartal med overskud på 101 mio. kroner før skat.

Det er 5 mio. kroner højere end den tilsvarende periode i 2008, og samtidig er omsætningen øget med 3 mio. til 180 mio. kroner.

- Jeudan’s forretningsmodel har vist sig at være rimelig robust over for de aktuelle udsving, der registreres i ejendomssektoren for tiden, konstaterer selskabet i sin kvartalsrapport.

Det er særligt ejendomsudlejning, der giver anledning til positive regnskabstal. Således er det her lykkedes at øge omsætningen fra 110 til 129 mio. kroner, og den aktuelle udlejningsprocent ligger på 98,7.

Afdelingen Byggeri & Service har til gengæld mistet godt 20 % af sin omsætning, som i årets første kvartal udgør 62 mio. kroner. Faldet her er dog mindre end ventet.

Det samlede koncernresultat er ”marginalt bedre end ventet”, og bestyrelsen har på den baggrund valgt at fastholde forventningerne til omsætningen i niveauet 680-720 mio. kroner. Forventningerne til driftsresultatet er ligeledes uændrede og lyder således fortsat på 185-190 mio. kroner.

Jeudan realiserede i 2008 et underskud 390 mio. kroner som følge af store kurstab og nedskrivninger på ejendomsporteføljen på samlet 640 mio. kroner.

Kilde: Jeudan

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079