23948sdkhjf

Designa må skære i medarbejderstaben

Efter flere år med en stadig udvidelse af personalet har køkkenfirmaets ledelse nu sagt farvel til 4 % af sine ansatte.
Afmatningen i byggeriet har ramt indtjeningen hos køkkenproducenten Designa, der i sidste uge sagde farvel til 11 ansatte.

Tilpasningen sker ovenpå flere år med hyppige udvidelser af medarbejderstaben, som efter de aktuelle fyringer ligger omkring 275:

- Jeg er ked af at skulle sige farvel til dygtige medarbejdere. Men jeg har været nødt til at reagere på den generelle afmatning, som også har nået vores branche. Designa er en stor virksomhed med mange ansatte. Jeg har et stort ansvar for, at virksomheden kører videre. Jeg er nødt til at tilpasse vores omkostninger, så der også er et Designa i fremtiden, siger administrerende direktør Henning Christensen til Midtjyllands Avis.

Direktøren vil ikke sige noget om, hvorvidt flere fyringer kan være undervejs, men umiddelbart er han optimistisk med henblik på Kjellerup-virksomhedens fremtid:

- På baggrund af vores omsætningstal for de seneste uger mener jeg, at vi har nået bunden. Jeg tror og håber på, at det igen så småt begynder at gå fremad, fastslår Henning Christensen.

Designa er grundlagt i 1992 og producerede oprindeligt plademøbler. I 2000 blev køkkener et fast omdrejningspunkt for virksomheden, og siden er sortimentet løbende udvidet til i dag også at omfatte bad, bryggers og skydedøre.

Kilde: Midtjyllands Avis

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126