23948sdkhjf

Jeudan fortsætter solid udvikling

Ejendomsselskabet Jeudan fortsætter sin solide udvikling. Trods en mindre tilbagegang i omsætningen er resultatet før finansielle poster steget med 11% i første halvår.
Jeudan investerer og driver større kontorejendomme i det københavnske og det sjællandske. Og trods det negative økonomiske miljø, som virksomheden opererer i, er det lykkedes at fastholde sidste års fremgang.

Omsætningen for det første halvår af 2009 er dog faldet en smule fra 371 til 366 mio. kroner, mens resultatet før finansielle poster er steget med 11 % fra 180 til 200 mio. kroner.

Driftsresultatet er på 93 mio. kroner, hvilket er på niveau med 2008. Dog er perioderesultatet på 163 mio. kroner mod 218 mio. sidste år. Her skal dog nævnes, at 2008-resultatet var positivt påvirket af urealiserede værdi-reguleringer.

Selskabet fastholder de tidligere udmeldte forventninger til driftsresultatet for 2009 på baggrund af en omsætning på niveauet 680-720 mio. kroner.

- Jeudan fortsætter sin solide udvikling. Vi har fokus på den daglige betjening af kunderne, på driften af ejendommene og på det løbende cash-flow. Det tilfredsstillende resultat er opnået trods et historisk svagt ejendomsmarked.

- For tiden handles der ikke mange ejendomme, som har vores interesse. Men vi følger markedet og er klar med en betydelig opkøbskapacitet, når de rette muligheder viser sig, siger Niels Heering, Jeudans bestyrelsesformand i en meddelelse.

Kilde: Jeudan

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11