23948sdkhjf

Facebook-entreprenør inviterer til byggemøde

"Der bliver brug for danske underentreprenører", lød meldingen, da Facebook i januar offentliggjorde planerne for byggeriet af et nyt datacenter i Odense.

Nu indkalder it-giganten til byggemøde på Odense Rådhus, hvor alle med interesse for at få opgaver på byggeriet er velkomne.

Via Facebook-siden ”Odense Data Centre Construction Opportunities” skriver Facebook:

- Med et stort byggeprojekt, der løber over en treårig periode, vil der løbende være behov for både arbejdskraft og materialer, og Facebook er fast besluttet på at gøre dette lokalt, når det er muligt.

Torsdag den 30. marts klokken 10 er Facebooks hovedentreprenør, det britiske byggeselskab Mace, vært for den første i en serie af “Meet the Buyer & Employer”-events, der har til formål at skabe kontakt til lokale jobsøgende og virksomheder med interesse for at deltage i Facebook-byggeriet.

Datacentret i Tiegenbyen ved Odense får et areal på 56.500 kvadratmeter. Det samlede projekt omfatter blandt andet to datahaller, som hver bliver mere end 25.000 kvadratmeter samt en 6.500 kvadratmeter administrationsbygning.

Der er allerede danske firmaer tilknyttet byggeriet. Således er ingeniørarbejdet lagt i hænderne på Cowi, mens Aarsleff står for de indledende arbejder på byggegrunden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125