23948sdkhjf

Ejendomsudvikler sigter efter nul-resultat

Walls A/S er kommet ud af første halvår med underskud på 16,3 mio. kroner før skat. Målet for hele regnskabsåret er dog fortsat at skabe balance på bundlinjen.
Walls A/S realiserede i 2008 et negativt resultat på 167,65 mio. kroner før skat, og den netop offentliggjorte halvårsrapport vidner om yderligere underskud i 2009.

Klampenborg-virksomheden, der udvikler og sælger bolig- og erhvervsprojekter i Danmark og Østeuropa, er således kommet ud af de første seks måneder af 2009 med et minus på 16,3 mio. kroner før skat.

De ustabile forhold på ejendomsmarkedet gør det svært at opstille forventninger til årsresultatet, men ledelsen har dog fortsat som mål at skabe et nul-resultat for hele regnskabsåret:

- Før salg af ejendomme eller værdireguleringer forventes resultatet i 2009, som tidligere udmeldt, at udgøre et underskud 20-25 mio. kroner. Det er ledelsens mål at realisere et nul-resultat, hvilket fordrer salg af ejendomme og/eller positive værdireguleringer i den resterende del af regnskabsåret, skriver Walls i en meddelelse.

Walls står blandt andet bag udviklingen af det såkaldte ”A-Huset” på Islands Brygge i København samt et projekt med 240 boliger i Piaseczno i Polen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078