23948sdkhjf

VKR Gruppen frikendt for bedrageri

Bagmandspolitiet og SKAT har frikendt Velux-ejeren for bedrageri og datatyveri i den såkaldte Divine-sag.
Bagmandspolitiet har nu afsluttet sine undersøgelser af den såkaldte Divine-sag.

Konklusionen er, at ingen personer med tilknytning til VKR Gruppen har gjort sig skyldig i de bedragerianklager, som Tom Lisborg fra Divine Business Solutions politianmeldte dem for i 2008.

For administrerende direktør i VKR Holding, Leif Jensen, kommer frikendelsen ikke uventet, men direktøren er alligevel lettet over, at sagen nu er overstået:

- Det er klart, at det har været en belastning for virksomheden, ledelsen og medarbejderne, at vi i månedsvis med navns nævnelse er blevet omtalt som skyldige i at have begået strafbare handlinger, når vi tilstræber at opføre os ordentligt og ansvarligt, siger han og afviser, at koncernen nu vil rejse injuriesager:

- Skaderne er sket, og vi er tilfredse med, at myndighederne nu har frikendt os for alle anklagerne, så vi igen kan koncentrere os fuldt om firmagruppens fremtidige udvikling, fastslår Leif Jensen.

Om VKR
VKR Holding er fonds- og familieejet og har Villum Kann Rasmussen Fonden som hovedaktionær. Holdingselskabet ejer virksomheder inden for forretningsområderne Ovenlysvinduer & skylights, Facadevinduer, Termisk solenergi, Dekoration & solafskærmning samt Ventilation & indeklima.

Blandt de tilknyttede selskaber er blandt andre Velux, Velfac, Rationel Vinduer, Faber og WindowMaster.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08