23948sdkhjf

Internationale gazeller på spring i det midt- og vestjyske

Virksomheder inden for bygge- og anlægssektoren fylder godt på top-ti-listen over internationale gazeller for de ni midt- og vestjyske kommuner.
Byggeriet er på toppen i det midt- og vestjyske. I hvert tilfælde, hvis man ser top-ti-listen over internationale gazeller for ni midt- og vestjyske kommuner. Her figurerer rigtig mange bygge- og anlægsvirksomheder.

Med en vækst på over 1000 % på fire år indtager Sixhøj Rådgivende Ingeniører fra Bjerringbro første pladsen. På anden pladsen finder man Holstebro-virksomheden JD Contractor, hvis bruttoresultat er gået fra 9 mio. kr. i 2007/2008 til 31 mio. kr. i 2008/2009.

De øvrige top-10-bygge- og anlægsgazeller i den vestlige del af regionen er rådgivnings- og konsulentvirksomheden KPR, byggefirmaet Radius, entreprenøren Tofting, samt entreprenør- og kloakvirksomheden Knud Erik Nielsen.

Sammenlagt var der i de 9 vestlige kommuner i Region Midtjylland 216 gazeller, hvoraf 107 levede op til kravne om at være international gazelle (10 eller flere medarbejdere).

Kilde: Dagbladet Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078