23948sdkhjf

Byggefirma har store vækstplaner

Interbyg Sønderjylland har på fire år øget sit bruttoresultat med 585 %, og Interbyg-Gruppen står foran etablering i fire nye byer.
Byggefirmaet Interbyg har de seneste år oplevet markant vækst. Virksomhedens sønderjyske afdeling har på fire år øget sit bruttoresultat med 583,3 %, og det har i år ført selskabet til en andenplads på Børsens gazelle-liste i Sønderjylland.

Succesen har ikke svækket vækstambitionerne. Interbyg har indtil videre afdelinger i Haderslev, Odense, Horsens og Ringsted, men hvis alt går efter planen, kan Gruppen inden længe indvie nye lokaler i Aalborg, Herning, Hillerød og Esbjerg:

- Vi har et stærkt koncept og en stærk position på markedet for individuelt indrettede parcelhuse. Jeg er sikker på, at potentialet for os er stort i fx Esbjerg, siger administrerende direktør, Steffen Baungaard, til Børsen.

Interbyg producerer enfamilieshuse, og selvom især pengeinstitutternes tilbageholdenhed har gjort det sværere at drive forretning, ser Steffen Baungaard antydning af fremgang i branchen:

- Det går ikke lige så hurtigt i øjeblikket som for blot et år siden. Til gengæld synes jeg, at vi kan begynde at skimte lidt lys forude. Det er rigtig godt, fastslår han.

Om Huscompagniet
Udover Interbyg består Huscompagniet af FM-Søkjær, der har afdelinger i Aalborg, Herning og Horsens. Totalt beskæftiger koncernen 125 medarbejdere og realiserede i 2008 et nettooverskud på 130 mio. kroner ud af en omsætning på 1,042 mia.

Kilde: Børsen

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141