23948sdkhjf

Investor vil skyde 500 millioner i H+H

Betonproducenten skal dæmme op for et stort, forventet underskud, og det er nu tæt på at medføre en markant udvidelse af kapitalgrundlaget.
Den fortsat lave aktivitet inden for det private boligbyggeri har stillet H+H et underskud i udsigt på 160-190 mio. kroner før skat.

Blandt andet derfor indledte bestyrelsen for nylig en kapitalsøgningsproces, og H+H oplyste mandag eftermiddag, at en investor nu er meget tæt på:

- Bestyrelsen har fundet det nødvendigt, at selskabet snarest muligt tilføres ny kapital som følge af den fortsat lave aktivitet inden for sektoren for privat boligbyggeri på H+H-koncernens geografiske markeder og selskabets høje gæld, oplyser administrerende direktør Hans Gormsen og bestyrelsesformand Anders C. Karlsson i en pressemeddelelse.

Investoren holdes indtil videre hemmelig, fordi den endelige aftale fortsat er under forhandling. H+H oplyser dog, at kapitaludvidelsen ventes at indbringe 400-500 mio. kroner, hvilket vil medføre, at den nye investor kommer til at besidde ”en væsentlig majoritet” af aktierne i H+H-koncernen.

Aftalen ventes færdigforhandlet i løbet af kort tid, og H+H vil herefter indkalde til ekstraordinær generalforsamling.
Læs mere om: H+H
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109