23948sdkhjf

FLSmidth henter ordre til 330 millioner

FLSmidth har indgået aftale om at levere ekspertise og reservedele til firmaet SSBIL i Libyen.
FLSmidth skal over de kommende tre år levere ekspertise og reservedele til firmaet SSBIL i forbindelse med en drifts- og vedligeholdelseskontrakt på det statskontrollerede Arab Union Contracting Companys (AUCC) Al Burg cementfabrik

Koncernen har tidligere projekteret og leveret udstyret til cementfabrikkens to produktionslinjer, og den nyeordre vil over fire år udgøre ca. 330 mio. kroner.

Der er tale om væsentlige aktiviteter i cementfabrikkens produktion og vedligeholdelse, herunder rekruttering af nøglemedarbejdere, uddannelse af op til 200 lokale medarbejdere, indkøb og lagerstyring af reservedele og smøremidler, kontrol og styring af driften i ler- og kalkstensbruddet samt optimering af fabrikkens to produktionslinjer.

- Når producenter af cement eller mineraler overlader drift og vedligeholdelse af deres anlæg til FLSmidth, får de adgang til et globalt netværk af ekspertise samtidig med, at de minimerer deres operationelle og finansielle risici. For FLSmidth sikrer drifts- og vedligeholdelsesaktiviteter kontinuerlig aktivitet og reducerer vores følsomhed overfor cykliske udsving i salget af nye cement- og mineralfabrikker. Denne store opgave dokumenterer konceptets styrke for begge parter, udtaler koncernchef Jørgen Huno Rasmussen.

Aktiviteterne vil bidrage positivt til FLSmidths indtjening frem til 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127