23948sdkhjf

DI i offensiven for energivenlige renoveringer

I dag indleder DI Byggematerialer og Energistyrelsen en ny kampagne, der skal oplyse boligejerne om de åbenlyse fordele ved energirenoveringer.
Undersøgelser har vist, at boligejerne kan spare op til 30 % af varmeregningen ved enten at skifte vinduer, isolere ydervægge eller på anden måde at energirenovere boligen med mere moderne og energirigtige materialer.

Den viden skal udbredes, og derfor lancerer DI Byggematerialer i dag en informationskampagne, der skal hjælpe boligejerne med at spare på energien:

- Det er vores fornemmelse, at boligejerne ikke kender alle mulighederne, men måske heller ikke rigtig ved, hvordan man skal gribe det an. Det vil vi forsøge at råde bod på med denne kampagne, siger Anne Windfeldt Trolle, branchedirektør i DI Byggematerialer.

I forbindelse med kampagnen stilles praktiske råd og nyttige vejledninger til rådighed på en ny hjemmeside www.energitjeck.dk . Via besparelseseksempler og relevante cases vil kampagnen forsøge at belyse det uudnyttede potentiale, som mange boliger besidder.

Derigennem er målet at få boligejernes øjne op for de besparelser, de vil kunne opnå ved at energirenovere boligen. På den måde vil kampagnen prøve at vende den negative spiral, der forårsager, at boligen hver dag sender en unødvendig mængde CO2 ud i atmosfæren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093