23948sdkhjf

Aktieudvidelse skal redde H+H

Forhandlingerne mellem H+H og Nordic Capital er brudt sammen, og koncernen vil i stedet udstede nye aktier for cirka 450 mio. kroner.
Spekulationerne om fremtiden for betonkoncernen H+H nåede torsdag en foreløbig afslutning, da bestyrelsen oplyste, at det ikke er lykkedes at nå til enighed med Nordic Capital.

Investeringsfonden har ellers længe har været udset som ny storinvestor i den trængte betonkoncern, men bestyrelsen vil nu i stedet forsøge at tilføre kapital via en aktieudvidelse. Samtidig bebuder man en ophævelse af A-aktiernes særlige stemmerettigheder.

Emissionen ventes at tilføre cirka 450 millioner kroner og støttes både af selskabets A-aktionær og af selskabets primære långiver.

Bestyrelsesformand, Anders C. Karlsson, betegner Nordic Capital som en professionel og konstruktiv medspiller og forklarer, at årsagen til bruddet skal ses på baggrund af, at det ikke er lykkedes at opnå den nødvendige enighed hos ”vigtige aktionærgrupper”. Han er dog glad for, at der nu er fundet en endelig løsning:

- Det er meget tilfredsstillende, at vores større B-aktionærer fortsat vil investere i selskabet. Bestyrelsen har derfor besluttet at gå videre med en fortegningsretsemission, som på en balanceret måde tilgodeser alle aktionærers interesser, og som giver H+H International et tilstrækkeligt stort kapitaltilskud, udtaler han.
Læs mere om: H+H
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08