23948sdkhjf

Byggeri-messe tæt på udsolgt

Byggefagmesse TUN BYG 2010 afholdes først til marts, men allerede nu er arrangørerne tæt på at kunne melde ”fuldt hus”. Det endda til messens 25 års jubilæum.
Aktiviteten i byggeriet er ikke den samme som for to år siden. Alligevel ser det ud til, at byggefagmessen TUN BYG 2010 får samme tilslutning som i rekordåret 2008.

Indtil videre har 250 byggevareproducenter sikret sig en stand, og dermed er arrangørerne tæt på at kunne melde alt udsolgt hele fem måneder før messens afvikling:

- Vi har solgt 95 % af standarealet sammenlignet med 2008, hvor messen slog alle rekorder. Det er bestemt ikke nogen selvfølge, og det viser virkelig styrken i messens koncept, siger TUN-direktør Palle Thomsen

At de positive signaler ikke er nogen tilfældighed, skriver en af messens store udstillere, Rationel Vinduer, gerne under på:

- Det er den eneste byggerimesse i Danmark, der henvender sig til professionelle, er lands-dækkende og har bred opbakning fra håndværkerne og tømmerhandlerne. Derfor er der så høj deltagelse hver gang, siger salgsdirektør Lars Peetz-Schou fra Rationel Vinduer.

Han påpeger, at de nye bygningsreglementer og det øgede fokus på energi skaber behov for at opdatere branchens viden om produkter og løsninger, og her byggerimessen et attraktivt forum for formidling, videndeling og ikke mindst profilering.

Den begrundelse flugter med overvejelserne hos isoleringsspecialisten Saint-Gobain Isover:

- Det er en enestående mulighed for at nå ud til hele byggebranchen – tømmerhandlerne, rådgiverne og de udførende – med vores budskaber. I 2010 kommer det nye bygningsreglement, og samtidig lancerer vi nogle energieffektive løsninger, og der findes ikke noget bedre sted at markedsføre vores kompetencer end på TUN BYG, fastslår salgs- og marketingdirektør Jan Riis Nielsen.

Arrangørerne forventer, at TUN BYG 2010 vil tiltrække i omegnen af 30.000 kvalificerede byggefagfolk, når messen løber af stablen i dagene 16. til 19. marts 2010 i Fredericia Messecenter.
Læs mere om: tun
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109