23948sdkhjf

Building Green: Vi kan næsten ikke få armene ned!

Aarhus-debut oversteg alle forventninger, og der er lagt op til en gentagelse næste år.

Da den første jyske udgave af Building Green sluttede sidst på eftermiddagen torsdag, havde godt 2.400 besøgende lagt vejen forbi Centralværkstedet i det centrale Aarhus.

Det er langt flere end forventet, og projektleder Sarah Elhauge kan se tilbage på to meget vellykkede dage i Aarhus med et udsolgt udstillerareal og faglige oplæg fra over 60 eksperter, arkitekter og innovatører fra både ind- og udland.

- Stemningen har været fantastisk i Aarhus. Både besøgende, udstillere og oplægsholdere har taget enormt godt imod Building Green. Vi havde satset på 1.000 besøgende, så vi kan næsten ikke få armene ned over, hvor stor tilslutningen til arrangementet har været, siger hun.

Et helt andet setup
Flere udstillere har allerede lagt en forhåndsreservation til næste år, heriblandt porebetonproducenten Xella Danmark, der er hovedsponsor og fast udstiller på Building Green i København.

Ifølge salgschef Morten Bak var det de rigtige besøgende, der dukkede op ved Xellas stand, og han roser valget af Centralværkstedet som lokation. Trods sit begrænsede areal skaber det ombyggede jernbaneværksted fra 1862 en langt bedre ramme om en messe som Building Green, end et stort halkompleks i udkanten af byen ville gøre:

- Det er et helt andet setup, end de messer vi normalt deltager i. Standene er små, og man bliver presset sammen på et begrænset areal. Men det er faktisk godt, fordi de gamle, intime lokaler er med til at skabe en mere afslappet atmosfære, siger Morten Bak og fortsætter:

- Styrken ved Building Green er, at det er det bæredygtige budskab, der er i centrum. Det er ikke en salgsmesse som andre messer vi deltager på. Selv om vi i sidste ende er en salgsvirksomhed, så er det sjovt og givtigt at få mulighed for at tale frit om sit produkt og sparre med de projekterende ude i ’byggedanmark’, siger han.

Der er endnu ikke fastsat en dato for en ny udgave af Building Green Aarhus. Det er der til gengæld for Building Green København, som afholdes i Forum den 1. og 2. november 2017.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078